Trimma mopeder – ja,varför inte?

Att hålla på och meka med mopeder har barn och ungdomar gjort i alla tider. Inte minst var det populärt under 1950- och 1960-talet, då mopeder som Puch och en rad andra populära märken gjorde sitt intåg. På den tiden var det ett måste för varje cool grabb att ha en moped att visa upp för kompisarna.

Men mopeden på den tiden hade såklart även en rakt av praktisk funktion. Kollektivtrafiken var inte utbyggd på samma sätt, så mopeden var naturligtvis också ett nödvändigt sätt att ta sig fram på.

Dock har mopederna faktiskt levt kvar och idag anses många av de gamla märkena som riktiga rariteter. Samlare och entusiaster över hela världen flockas online och i verkligheten för att utbyta idéer och tankar, eller bara jämföra sina fantastiska mopeder med varandra. Och sedan har det naturligtvis också vuxit fram en stor rörelse som själva älskar att meka med dessa fantastiska åkdon, och då gäller det naturligtvis såklart också att trimma dem. Att trimma en moped innebär att du på olika sätt gör att den går fortare än den normalt är konstruerad för att göra. Det kan till exempel innebära att man ordnar så att mer bensin kommer in i motorn och förbränns än så som ursprungligen var tänkt.

För att trimma och meka med din moped så finns alla delar som du behöver på Trimbutiken. Hit rekommenderar jag verkligen alla som tycker om mopeder att vända sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *